[row]

[col span__sm=”12″]

Sommaren är kort, men misströsta inte för det! Här är våra bästa knep för att höja din pluggmotivation igen!

 

Kanske har du räknat ner dagarna till vardag och fasta rutiner. Eller så gråter du en skvätt över att lägga stranden och drinkarna åt sidan. Oavsett så finns det många knep att ta till som gör det roligare (eller för den med pepp – ännu roligare) att gå back to school.

 

Förr gav läraren arga blickar om du använde mobilen på lektionen. I dag är det tack och lov inte så längre. Mobilen är ju den digitala förläningen av våra liv, och vi vet precis hur du ska nyttja den för att få ut det bästa av plugget. Nu kör vi!

 

Pluggmotivation: apparna som gör det roligare att plugga

 

1. Studyblue

Gratis med köp inuti appen
www.studyblue.com 

Anteckningsblockets tid är över. I alla fall om man ska tro på den här innovativa appen, som är lite som ett Facebook för studenter. Anteckna direkt i appen under föreläsningen och skapa därefter quiz som du smidigt kan förhöra dig själv i. Du kan också se vilka av dina kurskompisar som använder Studyblue och utbyta anteckningar med dem. Appen innehåller även en dropbox-liknande funktion som gör att du kommer åt ditt studiematerial oavsett enhet.

 

2. 7-Minute workout

Gratis med köp inuti appen.
www.wahoofitness.com

Att du orkar mer med regelbunden träning är ingen nyhet. Träning boostar välbefinnandet och så också pluggmotivationen. Och den här appen erbjuder precis som den låter, 7 minuters träning, för daglig motion. Appen är framtagen av forskare i USA som menar att rätt träning på sju minuter ger stora hälsovinster. Perfekt i en stressig tentaperiod när du har lite tid och behöver fokus. I appen finns även instruktionsfilmer på hur du gör träningsövningarna.

Tips: fäst mobilen på en metallisk yta så underlättar du träningen. Allt du behöver är ett skal från MARVÊLLE.

 

3. Exam Countdown

Gratis med köp inuti appen.
www.examcountdownapp.com
Är du strukturerad av naturen behöver du förmodligen inte den här appen. Men har du lätt att glömma viktiga datum så är den guld. Skriv in datum och tid för tentor och få sedan påminnelser om hur mycket tid du har på dig att plugga. Ju mer koll du har desto enklare blir det. Enkel matematik!

 

4. Inspelningsappen

Känns det tungt att anteckna eller föredrar du hellre att lyssna framför att läsa? Spela in nästa föreläsning och repetera den som en podd på bussen eller promenaden. Inspelningsappen finns redan inbyggd i telefonen. ”Röstmemon” i iPhone och ”Audio Recorder” i Android. Glöm inte att fråga föreläsaren om det är ok att du spelar in.

 

 

5. Spotify

Gratis med köp inuti appen.
www.spotify.com

Rätt musik gör dig mer koncentrerad. Det finns faktiskt studier på att klassisk musik får dig att prestera bättre. Även filmmusik är att föredra, då den oftast inte är med sång – texter gör det svårare att koncentrera. Under ”fokus” i Spotifys utforskare finns en rad olika färdiga plugglistor.

Den här är vår favorit:

[/col]

[/row]
[row col_bg=”rgb(231, 230, 226)” width=”full-width” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span__sm=”12″ padding=”20px 10px 20px 10px” align=”center” bg_color=”rgb(231, 230, 226)”]

Gör dig redo för skolstart

Den största pluggmotivatorn av alla är nog ändå att shoppa lite nytt inför terminen. Det är sen gammalt!

Här är våra bästa tips:

[gap]

[ux_image id=”71043″ width=”91″ depth=”3″]

[gap]

Vitt anteckningsblock och pappersclips från Lagerhaus. Penna från Montblanc. Plånbok med magnetiskt mobilskal: N°301 Oak light brown. Datorväska från J. Lindberg. Svart nteckningsblock från Molskine och hörlurar från Happy Plugs.

 

Klicka här

för mer shoppininspiration!

[ux_products type=”row” width=”full-width” col_spacing=”collapse” columns=”2″ columns__sm=”1″ columns__md=”2″ ids=”73092,57906″]

[/col]

[/row]