Mobilen har blivit vår mest värdefulla vän. Här är elva förslag på hur du kan umgås tillsammans med din BFF, mobilen, i dag!

Att den internationella vänskapsdagen infinner sig mitt i sommaren är ju knappast en slump. Med stor sannolikhet är det sommarlov eller semestertider. Om du ändå är fast på jobbet – misströsta inte. Du och din bästis hittar ändå alltid tillfällen att umgås på… nämligen 2 617 gånger per dag ungefär. Det säger i alla fall en undersökning från Dscout att 90 procent av oss mobilanvändare gör. Resterande 10 procent klickar eller scrollar i snitt 5 427 gånger om dagen.

 

En vän att räkna med

Låter det mycket? Inte så konstigt egentligen. Mobilen har blivit vårt viktigaste verktyg, vår mest värdefulla vän. En digital förpackning av våra liv. Den väcker oss på morgonen med ljuv fågelsång. Vi ringer mamma med den. Vi använder den för att uttrycka och presentera oss själva. Vi betalar med den. Vi har alltid tillgång till musik och vi skapar och lagrar minnen.

 

Så här på internationella vänskapsdagen, vad passar inte bättre än lite kvalitetstid ihop? En dag du och din best friend kommer att minnas forever! Här är lite inspo:

 

11 saker att göra med din BFF i dag

1. Roadtrip

Upplev en ny plats för en dag och låt din BFF välja destination. Skriv in en bokstav i GPS:en eller reseplaneraren. Det första alternativet som kommer upp får helt enkelt bli målet. Eller så tar du rodret – ta er ut till en mysig hamn. Sola, bada och luncha vid havet.

 

2. Shoppa

Inte nog att du inspireras, jämför och planerar med din BFF. Tack vare din BFF kan du också shoppa med bara några klick. Behåll pyjamasen på och handla hemifrån i lugn och ro istället. Det är du värd!

 

3. Seriemaraton

Regnar det? Vad passar inte bättre än att bunkra upp med popcorn och streama din favoritserie? Det är aldrig en dålig idé!

 

4. Träna ihop

Ta en springtur med peppande musik i lurarna eller avlägg ett besök på gymmet. Tycker din BFF att det blir lite väl svettigt och intimt att hänga i sport-bh:n? Det kan vi förstå. Läs mer om vår smarta lösning här!

BFF-träna-ihop

5. Grilla

Be din vän spela några riktiga sommarklassiker från Spotify samtidigt som du tänder grillen, tar en öl och förbereder primörerna. Livet är fint! MEN gör detta när grillförbudet är över!

 

6. Anta en utmaning

Har du alltid velat ställa upp i ett maraton? Kanske en 90 day challenge med bättre kondition i fokus? Utmana dig själv i sommar och låt din vän föra logg för hur det går, exempelvis genom stegräknaren.

 

7. Din BFF får hitta kärleken

Har din BFF tröttnat på att umgås med dig varenda kväll? Lite variation skadar aldrig. Med ett klick laddar din kompis ner Tinder. Därefter får denne komma med dejt-förslag.

 

8. Baka något fantastiskt

Rabarberpaj, jordgubbstårta eller varför inte en syrlig cheesecake? Baka något somrigt och härligt! Tips: checka receptet utan att kladda ner din BFF. Med den magnetiska funktionen Magneto kan du smidigt fästa kompisen på kylskåpet eller köksfläkten.

BFF-baka-ihop

9. Roliga timmen

Är din BFF en iPhone? Be i så fall Siri att dra några roliga historier. Var beredd på att få svar som ”jag vet inte om det är någon vits med det”. Kul ju!

 

10. Arrangera en Insta-shoot

Drömmer du om det perfekta insta-flödet? Gör drömmen till verklighet och ta med din mobil på äventyr. Googla var du hittar den mest instavänliga latten, golvet, väggen eller platsen. Fäst din BFF på första bästa lyktstolpe och låt denne knäppa av en rad bilder med självutlösaren. Med appen Later kan du därefter schemalägga samtidigt som du se hur flödet kommer se ut i förhandsgranskaren. Smart!

 

Läs även: Så får du till den perfekta selfien

 

11. Unna din BFF en ny outfit

Har uniformen blivit lite naggad i kanterna? Vill du skydda din vän från yttre påfrestningar?  Eller tycker du bara att din älskling förtjänar en hållbar, snygg och personlig look? Spana in våra kollektioner här!

[gap height=”40px”]

[message_box bg_color=”rgb(231, 230, 226)” text_color=”light”]

[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”9″ span__sm=”12″]

[title style=”center” text=”Pansarglas Skärmskydd på köpet (värde 249 kr)” tag_name=”h2″ icon=”icon-star”]

Just i dag under den internationella vänskapsdagen får du Pansarglas Skärmskydd på köpet (värde 249 kr) när du beställer valfritt Mobilskal & Plånbok i vår webbshop.

Använd koden: PROTECTBFF i kassan!

Pansarglas på köpet vid köp av valfri magnetisk skal och plånbok. Gäller fram till 2018-07-31 Klockan 23:59. Kan ej kmbineras med andra erbjudanden. Minimum 300kr ordervärde. 

[/col]

[/row]

[/message_box]
[gap height=”40px”]

[ux_products columns=”3″ products=”9″ orderby=”sales”]